عشق من و تو

 

 

من : دیشب  برداشتم شیرینی کشمشی پختم. بد نشده بود برای بار اول. اما یه کم خورد شده بودش.

باید صبر می کردم که خنک بشه بر دارم که زودتر بر داشتم. البته اخری هاش چون صبر کردم خوب در

امدش.

جوجو:نه...نه... نه.......

من :  راستی عیدتون هم مبارک باشه. سال روز  عید غدیر خم رو به تمام دوستداران عدالت و  حق

تبریک میگم... خوب راستی این تلویزیون هم که شاهکار بودش  عجب برنامه های با حالی داشتش

واقعا فکر نمی کنند این روز یه واقعه مهم هستش که هم باید درست توضیح دادش و هم اینکه جشن

گرفتش؟!!! نمی دونم واقعا چی میشه گفتش!!! فرق عزا و عید رو اصلا نمی دونند... چند روز پیش

بودش توی خیابون دیدم از یه مغازه صدای نوحه خونی بلند  بودش و اکو رو گذاشته بودش توی خیابون

نوحه پخش میکردش!!! البته کار همیشگیش اینکه اما واقعا نمی دونم چرا همش   فرقی بین روزها

نمی ذارند... خوب بگذریم. رفته بودم الان سینما فیلم رفیق بد رو دیدم. می دونید به چه نتیجه ای

رسیدم؟ اینکه از فیلم های ایرانی(۹۸ درصدشون تقریبا) فقط باید توقع این رو داشت که بتونه  کاری کنه

توی سالن سینما بشینی و انتظار چیز دیگه نداشتی باشی. اگه اخر فیلم ناراحت از سینما در نیایی

بیرون  فیلمه خوب بود( البته خوب بودن در حد فیلم های ایرانی)اگه خواستید این فیلم رو ببینید انتظار

چیز عالی و جالبی نداشته باشید اما بدونید که اخرش ناراحت از سالن بیرون نمی اید و میگید می ارزید

دو ساعت توی این سرما بیام این فیلم رو ببینم و وقتم رو یه جوری بگذرونم...

جوجو:نه...نه... نه.......

من : هی می خواهم این جوجو رو محلش نذارم باز می پره وسط نوشته ام دیروز برگشته نوشته

من اون رو کشتم  اون وقت امروز با من  توی سینما پف فیل وآب میوه می خوره واقعا که حقته

دفعه دیگه نبردمت سینما بذارم توی خونه

جوجو:

من : عجب دل  نازکی من دارم بخشیدمت تو رو باز می برم سینما به شرطی که  زیادی پف فیل

نخوری باشه

جوجو: باشه

جوجو: اما طریقه درست کردن شیرینی کشمشی:۱- روغن جامد ۱۵۰ گرم ۲- آرد  ۳۰۰ گرم ۳- پودر قند

یا شکر ۳۵۰ گرم ۴ـ سه عدد تخم مرغ ۵ـ کشمش ۱۰۰ گرم ۶ـ وانیل به مقدار کم  ۷ـ کاغذ روغنی

روغن جامد رو با پودر قند( قند آسیاب شده )  رو با همزن برقی می زنیم تا رنگش سفید بشه. بعدش

زرده و سفیده تخم مرغ ها رو از هم جدا می کنیم و  زرده رو با  وانیل بهم می زینم و سفیده تخم مرغ

رو هم  ، هم می زنیم و بعدش همه رو توی  ظرف  روغن و قند ریخته و خوب مخلوط می کنیم با همزن

برقی. بعدش ارد  رو با کشمش داخل مواد می ریزیم و خوب هم می زنیم. فر رو قبلا با درجه ۱۸۰ روشن

می کنیم و توی یه سینی  که داخلش  کاغذ روغنی  گذاشتیم  بوسیله یه  قاشق چای خوری

مواد رو می ریزیم. توجه کنید که باید فقط اندازه همون قاشق مواد رو بریزیم و باید فاصله بینشون رو

زیاد بگیریم چون  همون مقدار کم خودش باز میشه و اگه فاطه نداشته باشه بهم می چسبه.

بعد از ۵ تا۱۵ دقیقه زیر شیرینی ها طلایی رنگ میشه که نشون دهنده پخته شدن اونها هستش.

بعد از در اوردن از فر باید صبر کنید که سرد بشه تا وقتی می خواهید بر دارید خورد نشه. در ضمن اگه

همین اندازه درست بکنید حداقل چند بار باید مواد رو داخل سینی بریزید و داخل فر بذارید برای همین

چند تا کاغذ روغنی اماده داشته باشید و وقتی از فر شیرینی رو در اوردید همون طور کاغذ رو بر دارید

و بذارید کنار تا سرد بشه و بعدا بر دارید. و بخورید.

من : جوجو قرار بود من اینها رو بگم که

پيام هاي ديگران ()        link        ۱۳۸٦/۱٠/۸ - حمیدرضا